27.3.08

MUTLU YILLAR MERVE ABLACIĞIM !!





Merhaba.Çok uzaklarda yani İzmir' de yaşayan canım kuzenimin doğum günü bugün, yani Gizemli Gitarist'in .Merve ablacığım yeni yaşın kutlu olsun.Umarım yeni yaşın sana güzellikler getirir, derslerinde daha başarılı , müzik çalışmaların dolu dizgin , sağlık dolu, bir yaşın olur.İyi ki varsın.Seni çok seviyorum.










23.3.08

ANKET SONUÇLARI


Ankette, Grup Hepsi kızlarının hangisi daha güzel sorusuna ,toplam 175 oy kullanılmış. En fazla oy sayısı 59 oyla CEMRE 'nin .En az yani 37 oy ise GÜLÇİN'in.Neyse ben size anket sonuçlarını tam olarak yazayım:


a-Cemre : 59

b-Yasemin : 41

c-Eren : 38

d-Gülçin : 37

17.3.08

KÜPELİ KIZ OLDUM!!

Merhaba.Cumartesi günü küpeli kız oldum.Cumartesi günü yazıcaktım ama Hatice ablamlara gittik.Dün ise sabah kalktığım da burnum akıyordu, boğazım acıyordu.Bugün de babamla doktora gittik .Nezle olmuşum.İlaçlarımızı aldık, eve gittik.Eve gelince 2 saat uyudum.Tabi bu halimle okula da gidemedim.Neyse.Kalkınca birazcık daha iyiydim. Yemek yedim.İlaçlarımı içtim.Şu an ise sadece burnum akıyor.Yarın okula gidicem.Arkadaşlarım da artık yarın benim küpelerimi görürler.Hoşçakalın.

16.3.08

FENERBAHÇEEEE !!




Merhaba.Size Fenerbahçeli olduğumu söylememiştim galiba .Evet, ben fenerbahçeliyim!Arkasında Alex yazılı bir fenerbahça formam var.Tabi ki ,kardeşim babam da fenerli.Fener üniformamla çekildiğim fotoğrafları ekledim. Hoşçakalın..

14.3.08

DÜNYA TATLISI..


Merhaba.Bu tatlı bebeğin ismi Zeynep !Bu akşam, Emine ablamlara gittik.Şu anda onlarda yazıyorum yazımı.Zeynep'te onların 3 aylık kızı.Zeynep benim adaşım.En üstteki fotoğrafı Emine ablamların evinde çektik.Çok tatlı değil mi?




Neyse,bugün okulda sınav olduk matematikten ve bölmeyle ilgili.Şu ana kadar hep 100 alırdım ama nazar deydi doğrusu.Aslında çok büyük bir fark yok yani alttarafı 1 yanlış.Hoşçakalın..

9.3.08

GÜZEL GÜNLER...

Ankara'da Ankamall AVM 'de gördüğümüz dünya şehirlerininin minyatürleri çok hoşumuza gitti.Biz önceki yıllarda bunlara benzer birşeyi Brüksel Mini Europe'da görmüştük.Orada her ülkeyi temsil eden minyatür yapının yanında bir buton vardı.Bastığımız zaman o ülkenin milli marşı çalıyordu.

O kadar güzellerdi ki uçmaya hazır uçaklar ,İspanyolların boğa güreşi arenası,gemilere yükleme yapan vinçler,yollarda giden minicik arabalar,balık tutan minicik insanlar....
Çok etkilenmiştim.


Bu minyetürlerle o günleri anımsadım.....
Bu yapılarda çok güzeldi.....




Türkiye'de minyatür yapıların olduğu bir yer var.Sizlerde eğer görmediyseniz.İstanbul'da MİNİATÜRK' ü görebilirsiniz.




Burası da Panora AVM de köpekbalıklarının olduğu akvaryum .Açıkcası yapılan reklamlarda köpekbalıklarının kocaman olduğunu düşünmüştüm.Ama aşağıda gördüğünüz gibi epey küçükler...:)
Hatta biraz dalga bile geçtik kendi aramızda...






Bu gördüğünüz bayrak Armada'nın çok yakınlarındaydı, ben ve annem bu bayrağa hayran kaldık..O kadar büyüktü ki ve öyle güzel dalgalanıyordu ki, TÜRKLÜĞÜMÜZLE gurur duyduk.Hatta sulugözlü annemin gözleri yaşardı :)










Aşağıdaki görüntüler de Cepa AVM 'de kırmızı başlıklı kızla ilgili yapılan bir bölüm .

Hepsini çok beğendim, gerçek gibiydi ,bana göre şirin bir evdi.Ben de tam kurt kırmızı başlıklı kızı yiyecekken masala dalıp poz verdim :)





























ARKADAŞLIKK...

Merhaba.Bu tatlı kız benim en yakın arkadaşım, sınıf arkadaşım da kendisi.Dafne'yle 2,5 yaşından beri arkadaşız.Bir okul çıkışı bizim eve geldi.Burada da annemin bizi birlikte çektiği fotolar var.

En iyi arkadaşlarım ise:
1- Dafne
2- Sevgi
3-Özge
4-Dilara
5-Gizem
6-Duygu
7-Beyza
8-Selen

Onu çoook seviyorum.





Burada ise birlikte heygirl dergisine bakıyorduk.Annem de bizim fotomuzu çekti.




Arkadaşım Dafne'yle benim bir farkımız ise onun sarışın benim esmer olmam:)))))) Annemden sonra sırlarımı paylaştığım tek arkadaşım o, o da bana sırlarını veriyor.