26.1.09

SÖMESTR TATİLİ...

Merhaba.Bildiğiniz gibi cuma günü karneleri aldık...
Ben ilk takdirimi aldım!..Çok mutlu oldum...
Kardeşim İpek'in de hepsi beşti ...
Bu arada sömestr tatili için de Ankara'ya gidecektik ve şu anda Ankara'dayız....
Yolculuğumuz güzel geçti ama yağmur yağdığı için biraz uzun sürdü.Kuzenlerimi ,halalarımı ,babaannemi çok özlemiştim...
Şimdi tatilin tadını çıkarmanın tam sırası!Dört aydır çalıştık şimdi biraz tatil yapalım..Gezelim, oynayalım ama ders çalışmayı , kitap okumayı da unutmayalım...Haydi herkese iyi tatiller!!!!

2.1.09

YENİ YIL SEVİNCİ..




Merhaba.Nihayet 2009'a girdik....Bu yüzden çok mutluyum..Tarih yazarken hep 2008 yazmaktan çok sıkılmıştım..Ama artık 2009 yazabileceğim :)...


Bu yıl yeni yıla çok güzel girdik..Annemle babamın arkadaşları ve çocukları bizim eve geldi.Oldukça keyifli saatler geçirdik.Bir kere annem (perili köşk) çok güzel yemekler hazırladı.Fırında hindi ,(ağzım sulandı) kremalı fırında patates ,çeşit çeşit salatalar,sigara böreği şimdi ilk aklıma gelenler...


Arkadaşlarımla oyun oynadık, film izledik, çok eğlendik.Ama en eğlencelisi ise hep beraber oynadığımız TOMBALA ydı... Bu arada yeni yıl ağacımızda ışıl ışıl yanıyordu.


Kocaaaa bir yılı geride bıraktık.Ben 2009 'da herkesin sağlıklı , başarılı, barış içinde sevgiyle dolu olmasını istiyorum...21. yy'da olduğumuz halde hala savaş yapılıyor..İnsanlar ölüyor, çocukların ölmesi çok acı verici.O yüzden ben bu yılın barış içinde sevgiyle, şevkatle geçmesini umuyorum...Herkese MUTLU YILLAR !!!!!!!

AVRİL'İ DİNLEMEK İÇİN TIKLA...