29.4.07

KARDEŞİM




Kardeşimi çok seviyorum.Adı İpek.O evimizin küçük tavşanı.Tabi ara da sırada kavga edebiliyoruz.Ama sonunda barışıyoruz.Onunla çok güzel oyunlar oynuyoruz.İpek en çok satranç oynamaktan hoşlanıyor.Sürekli benimle satranç oynamak istiyor.(Ama işim olunca ve İpek'le oynayamayınca kıyamet kopuyor) İpek'le babam bardak çekme oyunu oynuyor bende yanlarına gideceğim hoşçakalın.

11 yorum:

Deniz dedi ki...

Merhaba Zeynep, yoksa Kuğulu Park mı ilk fotoğraftaki? İkincisi de Ankara'da çekildiyse Bilkent ya da Ankamall olmalı diye düşünüyorum. Kardeşin de seni çok seviyordur, eminim. Birlikte her zaman eğlenecek, hayatın tadını çıkaracaksınız... İkiniz de çok şekersiniz :)

Zeynebin Dünyası dedi ki...

Merhaba Dnz teyze,evet İpek'in olduğu foto Kuğulu Park, ikimizin olduğu foto ise Bilkent Ankuva...
Evet kardeşim beni seviyor,ben de onu seviyorum.bana yorum yazdığınız için teşekkür ederim.

bembi dedi ki...

Zeynepciğim merhaba! :) Ben blgounu yeni görüyorum, ne kadar da güzelmiş! ellerine sağlık :) İki kardeş birbirinize sarılıp çektirdiğiniz fotoğrafınızı görünce çok duygulandım :) Dnz benim ablam, sizin gibi poz verdiğimiz bir fotoğrafımız aklıma geldi :)) umarım yazmaya devam edersin Zeynepciğim :)

hayalperisi dedi ki...

benimde bir kizim var ama henüz 9 aylik insalah bir gün tryeye geliriz ve sizlerle tanisiriz ;)

kardesinle sen harika cikmisiniz ve blogunuda okudum cok harika yaziyorsun bundan sonra devamli ziyaretine gelirim artik..

Ipegide senide kocaman öpüyorum

Zeynebin Dünyası dedi ki...

merhaba bembi teyze...
teşekkür edrim,ama çok fazla vaktim olmuyor ,yorumlarınızı bile yeni gördüm ,ama yaz tatilinde daha fazla ilgileneceğim...
Ne güzel sizin de ablanız varmış...
ama ipek beni hiç öpmüyor ,çok kızıyorum ona sizde de öyle oluyor muydu?..

Zeynebin Dünyası dedi ki...

hoşgeldiniz
hayal perisi teyze ,isminiz anneminkiyle benziyor,
kızınızda çok tatlıdır şimdi ...ne iyi olur tanışabilsek...
bende kızınızı ve sizi öpüyorum.

bembi dedi ki...

ipek seni öpmüyorsa bence bunu onunla konuşmalısın! eminim ki sen ikigün onu öpmesen, seni özleyip boynuna sarılır :)) aslına bakarsan düşününce, sanırım bizim de durumumuz aynı zeynepcim! bu arada zeynep ismi en sevdiğim isimlerdendir :)

Adsız dedi ki...

İpeği çok ii bir şekilde anlatmışsın ya bn sizi çok özledim yaa yaz tatilinde görüşücez 20 gün kalıcam sizde

Zeynebin Dünyası dedi ki...

Merve ablacığım ben de seni çok özledim .İyişallhh,20 gün kalırsınız.EEEEE kardeşim olduğu için onu tanırım Merve ablacığım.Seni çok seviyorum..

sudeninguzellikleri dedi ki...

mrb zeynepciğim sen beni sevmesende ben seni çok seviyorum siten harika bence seni o kadar çok seviyorumki seninle sınıf arkadaşı olduğum için o kadar çok gurur duyuyorumki anlama canım arkadaşım benim seni çoooooooooooook seviyorum:d

Zeynebin Dünyası dedi ki...

sude sana inanamıyorum !!sen nasıl bir insansın ya!Hem beni sevdiğini söylüyosun hem de benim bloğumdan fotoğraf çalıyosun...Hem de benim ellerimle yaptığım fotoğrafları çalıyosun!!!!!!!Kusura bakma ama sen beni kıskanıyosun ve taklit ediyosun....Senin ki sevgi mevgi değil kızım...Sahte sevgi ,yalan sevgi...BiRDE KENDİ ELLERİMLE YAPTIMMM.....diye başlık atmışsın.Seni komplekslerinle başbaşa bırakıyorum...gerçi sen bu yorumları okumazsın ama...Ne halin varsa gör !!!!!!